2013. október 16., szerda

A MI VÁRNAINK NEM ZSENI III.

A mi Várnaink tett róla, hogy megint vele kelljen foglalkozni és ne írhassak mondjuk Tócsáról egy rendes posztot. Egészen elképesztő dolgokat produkál. Zugló politikai Fekete Pákója totálra megszórta Zuglót a Papcsákbúcsúztató Gigamega Lmptüntetésének szórólapjával, majd izgatottan várta a hatást, személyes varázsa 5 vagy 10ezer embert fog összegyűjteni a Bosira. Hát lett is tömeg. Mondjuk vagy 100 ember a buszra várókkal együtt.



- A hvg.hu meg is írta: "150 ember, főleg nyugdíjasok tüntettek.."
- A Népszava rátromfolt: "mintegy 300 ember"
- Várnai körülnézett a téren (a szégyentől) könnybe lábadt szemmel: Jajj de jó, "4-500-an vagyunk", és ekkor megdördült az ég...

Szóval Várnai Nemzseni Laci, a félig felújított Bosnyákon, a gigantposzter látványterv előtt, "tök hitelesen" azt mondta, hogy itt nem történik Zuglóban semmi, majd a térfelújítás kerítését kerülgetve hazaindult.

ÉS EZEK UTÁN A SAJÁT KUDARCBA FULLADT TÜNTETÉSÉT IS MEGHEKKELTE:

KARAMBOLOZOTT!



Le is írta, ki is posztolta, szerencsére nem lett senkinek semmi baja, csak a kocsiját felnyársalta pár acél karó. Elismerte, hogy ő okozta, fáradt volt, benézte. Mi is lett volna velünk Várnai Boborján nélkül, szétunatkozhatnánk magunkat.
Megírták a balesetet a baloldali médiások, röviden említve a tüntetést is.
De a vétlen félről senki nem írt. Hogy mi baja lett, megrémült-e, van-e családja? Senkit nem érdekelt!
Bizony az lett volna a tisztességes, ha Várnai a blogjában legalább elnézést kér. Mert az, hogy elismeri a saját állatságát: az a minimum.

Ekkor jött a mi jó Papcsákunk: Közleményben aggódott Várnai egészségéért, és felajánlotta a segítségét.

És mit üzent a sajtón keresztül a mi Várnaink az ősellenségének, aki ellen éppen most tüntetett? Na mit?

"Bajban ismerszik meg az igaz barát. Magánemberként minden segítséget elfogad."

Na ezt az önszivatást csinálja utána valaki egy este alatt!




És a legfontosabbat majdnem elfelejtettem: Várnai Boborján szerint ki a felelős a tüntetés kudarcáért? Na ki?
AZ ORSZÁGOS LMP! El is küldi udvariasan az egész pártvezetést a halál farpofájába. Pár órával azután, hogy az egyik társelnökkel együtt égtek színpadon. Uram atyám! Mi járhat ebben a fejben?

1 megjegyzés:

  1. Az lehet, hogy Várnai nem egy zseni, (egyébként mondta valaki, hogy az?) csak megpróbálja elvégezni jól és becsületesen azt a feladatot, amire megválasztották ( ami a sok ezer politikus egyikéről sem igazán mondható, el egyik oldalon sem). És nem is csinálja rosszul, minden esetre az írásai sokkal értelmesebbek, mint ez a firkálmány itt. Nem is tudom, hogy kinek készül ez a blog, az agymosott fityeszeseknek nincs szükségük rá, a többiek meggyőzéséhez, viszont valami sokkal értelmesebb írásra lenne szükség, legalább megkellene próbálni megközelíteni Várnai szinvonalát

    VálaszTörlés